Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze site komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de Landelijke Commissie van Vertrouwenslieden (LCvV). De LCvV besteedt de nodige zorg aan het actualiseren van deze site. Niettemin is het mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incorrect en / of incompleet is. Aan de inhoud van deze site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De LCvV en de organisaties die de LCvV in stand houden, kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van deze site. Informatie die essentieel is voor de gebruiker van deze site dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden. 

Gebruikers die informatie op deze site aantreffen waarvan zij denken dat deze onjuist is, verzoeken wij om dit kenbaar te maken aan het secretariaat van de LCvV. Dat kan via het vragenformulier op deze site of telefonisch. 

Informatie

Dit is de website van de Landelijke Commissie van Vertrouwenslieden (LCvV). De LCvV wordt in stand gehouden door diverse brancheorganisaties van zorgaanbieders en organisaties voor cli├źntenraden in de zorg. Met vragen of opmerkingen over deze site kunt u contact opnemen met de secretaris van de LCvV.